اسکیت کاران دارای بدنی صاف هستند چرا که حرکات مداوم اسکیت تمام چربی های اضافی بدن را از بین برده است و عضلات ضد جاذبه چون شکم ، پا ، باسن و.... که بسیار مهم است را تقویت می کند و باعت ایجاد قدرت می شود. در واقع در مدت زمان کمتر ، قدرت بیشتری تولید می شود.
اولین سوالی که ذهن هر علاقه مند ورزش اسکیت را که قصد شروع این رشته دارد، به خود معطوف می کند این است که چه اسکیتی را برای شروع خریداری کند. برای خرید اسکیت به چند نکته باید توجه کرد: 1-سن ورزشکار 2-وزن ورزشکار
انتخاب یک کلاه ایمنی مناسب نیازمند گذاشتن زمان و حداقل بودجه قابل درک است.هرچند که ۵ درصد صدمات در اسکیت مربوط به ناحیه سر است ،اما همان درصد کم بسیار خطرآفرین خواهد بود. در نهایت وسایل محافظتی در رشته های اسکیت به تنهایی شامل کلاه و مچ بند و آرنج بند و زانو بند و …نیست و ....
اسکیت کردن را به خاطر گرمای شدید تابستان کنار نگذارید. نکاتی هست که با توجه به آن ها می توان در گرمای شدید هم به تمرینات ادامه داد. اگر در سالن های سرپوشیده اسکیت می کنید، کمتر دچار گرمازدگی می شوید اما توجه داشته باشید که لباس خنک بپوشید و مرتب مایعات بنوشید.
به طور معمول به ورزشکارن آسیب دیده توصیه میشود که تا بهبود کامل، فعالیت های خود را محدود کنند. پزشک شاید تمرین های خاصی را برای ورزشکاری که دچار آسیب های متعدد شده است تجویز نماید اما صدمات جدی، ورزشکار را برای مدتی از انجام عملیات ورزشی محروم خواهد کرد.
به نظر میرسد ورزش اسکیتبورد خطرناک باشد و خطرات آن بیشتر از فواید آن باشد. افراد جوان بیشتر به این ورزش گرایش دارند. با وجود این خطرات، اسکیتبورد در مدت زمان طولانی برای بدن و ذهن مفید است.