5 اشتباه رايج ورزشي در ميان روزه داران

whatsapp-share facebook-share telegram-share

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ورود مقاله: 1391/04/10
person.webp 6498
heart.webp 0

5 اشتباه رايج ورزشي در ميان روزه داران

 

1- تعطيل كردن ورزش به بهانه روزه داري
طبيعتاً براي آنهايي كه در طول سال اهل هيچ رقم ورزشي نبوده اند، پرداختن به يك ورزش سنگين بيشتر از آن كه مفيد باشد، مضر است؛ ولي حتي همين جماعت هم مي توانند با در نظر گرفتن برخي ملاحظات، با برخي ورزش ها كنار بيايند: پياده روي، دوچرخه سواري، كوه پيمايي و شناي سبك و تفريحي؛ اما ورزشكاران حرفه اي، حساب شان جداست. آنها مي توانند در ماه مبارك رمضان به ورزش ادامه بدهند و حتي در مسابقات شركت كنند؛ با اين شرط كه تمرينات قبل از مسابقه شان را سبك تر كنند و دوره ريكاوري يا بازگشت شان را طولاني تر.

2- ورزش كردن بلافاصله بعد از افطار
نتيجه ورزش كردن بلافاصله بعد از افطار، فقط خستگي نيست؛ چراكه اين كار باعث وارد آمدن فشار بيش از حد بر دستگاه هاي عصبي، عضلاني اسكلتي و گوارشي هم مي شود. بهترين وقت شروع ورزش، لااقل 3 تا 4 ساعت بعد از افطار است كه معده تخليه شده و قند كافي در اختيار اندام ها و مغز قرار گرفته است. گفته مي شود كه از لحاظ علمي، بهترين زمان براي تمرينات و مسابقات ورزشي در اين ماه، 3 ساعت بعد از اذان صبح است؛ ولي از آنجا كه عملاچنين چيزي امكان پذير نيست، اكثر مسابقات به بعد از افطار موكول مي شود. در اين حالت، بهتر است شروع ورزش حدود 3 ساعت بعد از افطار باشد تا غذايي كه ورزشكار مي خورد، فرصت هضم پيدا كند.

3- خوردن افطاري هاي چرب
گروهي از اهل ورزش خيال مي كنند خوردن غذا هاي چرب (مثل كله پاچه) در ماه رمضان مناسب تر است؛ در حالي كه اين غذا ها نه تنها انرژي بيشتري به ورزشكار نمي دهد، بلكه عمدتا به دليل بدهضم بودن و تخليه ديرتر از معده، با احساس سيري طولاني تري همراهند. توصيه مي شود غذاي ورزشكار، كم حجم و پركالري باشد و ترجيحا زياد چرب نباشد. همچنين به ورزشكاران توصيه مي شود براي جلوگيري از كمبود آهن و كلسيم، بيشتر از گوشت و لبنيات (خصوصاً شير) استفاده كنند و براي جلوگيري از كمبود انواع ويتامين ها نيز سراغ انواع سبزي ها و ميوه هاي تازه بروند.

4- بي توجهي به تاثير نوشيدني ها
براي ورزشكاران، مصرف مايعات فراوان در طول روز هاي ماه رمضان، اهميت ويژ ه اي دارد؛ چراكه دهيدراتاسيون (كاهش سطح مايعات بدن) ممكن است عواقب خطرناكي براي آنها داشته باشد. يكي از اين عواقب خطرناك، اختلالات كليوي است كه حتي مي تواند به نارسايي كليه منجر شود. به همين دليل، مصرف حداقل 500 سي سي آب (معادل 2 ليوان آب) به ازاي هر يك ساعت فعاليت ورزشي، مازاد بر مصرف معمول، به ورزشكاران توصيه مي شود.

5- افراط در مصرف غذا هاي پروتئيني
اگرچه ورزشكاران در ماه رمضان نياز بيشتري به پروتئين، قند و ويتامين ها دارند؛ ولي افراط در مصرف پروتئين به هيچ وجه توصيه نمي شود؛ چون سبب توليد مواد زائد در خون و ايجاد خستگي حين ورزش مي شود.

 

منبع: کیک بوکسینگ

دستگاه ورزشی چگونه در رسیدن به وزن ایده آل به ما کمک  می کند؟

با استفاده از یک دستگاه ورزشی، می توانید روزانه کالری بیشتری مصرف کنید و بعد از گذشت چند هفته، علاوه بر کاهش وزن و شرایط وزن ایده آل، به فیزیک مناسب بدنی خود برسید. هر دستگاه ورزشی، کالری متفاوتی مصرف می کند. برای اطلاع از بهترین شیوه ورزش برای لاغری و میزان کالری مصرفی هر دستگاه ورزشی، بر روی اسم هر یک از آن ها کلیک کنید.

میزان کالری مصرفی تردمیل ، دوچرخه ثابت ، فوتبال دستی ، میز بیلیارد ، میز پینگ پنگ ، دمبل ، دستگاه بدنسازی چند کاره و ایرهاکی را در ادامه مشاهده نمایید.

heart.webp 0

شما هم می توانید در مورد این مقاله نظر دهید

تعداد رای : 0 میانگین امتیاز : 0

نظرات کاربران در مورد این مقاله

close.webp banner-diet.gif
torob

به جمع ۲۵۰ هزار نفری ما بپیوندید.

در اینستاگرام هر روز تخفیف ویژه داریم!

atisportgroup@
upfooter

برخی از مشتریان ما:

فروشگاه لوازم ورزشی تردمیل دوچرخه ثابت فوتبال دستی میز بیلیارد
میز پینگ پنگ ایرهاکی صندلی ماساژور ماساژور پا
atisport-moshtari3.webp
Top